U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 26. jun 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 26. jun, pišu o stanju na Kosovu i o događajima u Rusiji.

BLIC – Objavljuje vodič za upis brucoša pod naslovom: „Trka za indekse i budžet“. List prenosi izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu i Rusiji pod naslovom: „Rusi ponavljaju naše greške iz devedesetih“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Prigožin otišao, a problemi su ostali“ – o situaciji u Rusiji posle pohoda privatne formacije „Vagner“ Jevgenija Prigožina ka Moskvi. „Kurti hoće da nas uvuče u rat sa NATO“, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vućić.

DANAS – „Koluvija ubedjen da neće odgovarati, glumi influensera“, kaže potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić. „Studenti predvodili kolone i govore“ – o protestima „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu i još deset mesta u Srbiji.

NOVA – „Srbija zatrpana gradjevinskim otpadom i divljim deponijama“: po navodima lista, upravljanje „šutom“ je u „sivoj zoni“. „Od velike buke do velikog ništa“ – zašto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odložio formiranje pokreta „Za narod i državu“.

POLITIKA – „Vučić: Srbija nikada, ni u jednoj zemlji neće podržati puč i vojni prevrat“ – o izjavi predsednika Srbije povodom krize u Rusiji. List o Rusiji piše i u tekstu pod naslovom „Ko je pobedio u duelu Putina i šefa ‘Vagnera’ “ Jevgenija Prigožina.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar