Naslovne strane za ponedeljak, 3. jun 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 3. juni pišu o lokalnim izborima koji su u nedelju održani u Srbiji, i o drugim temama.

ALO – „Očekuje nas strašno nevreme“, list piše da je u gradovima u Srbiji na snazi crveni meteo alarm.

BLIC – Održani beogradski i lokalni izbori u 89 gradova i opština: „I birači se umorili, glasalo manje od 50%“.

VEČERNJE NOVOSTI – O lokalnim izborima koji su juče održani u 89 gradova i opština: „Manja gužva kraj kutija, opet nasilje opozicije“.

DANAS – List piše da je lista oko Srpske napredne stranke (SNS) na lokalnim izborima pobedila u Beogradu, Novom Sadu i skoro svim opštinama „Opozicija ima Niš, Stari grad i Vračar“. List piše da je na dan izbora zgrada Novosadskog sajma bila pretvorena u SNS kol centar, u koji je policija sprečavala novinare i opoziciju da uđu: „Napadnut novinar Danasa uglješa Bokić“.

INFORMER – List piše o lokalnim izborima koji su juče održani u Beogradu i još 88 gradova i opština u Srbiji: „Teror opozicije“.

KURIR – List piše da je lista oko SNS pobedila na lokalnim izborima u skoro svim opštinama u Srbiji: „Očekivano“.

NOVA – „Vučević proglasio apsolutnu pobedu“, list ocenjuje da su lokalni izbori protekli u senci starih neregularnosti. Istraživanje o alarmantnim podacima o nasilju, kriminalu i korupciji u Srbiji: „Od 255 prijavljenih huligana, osuđeno 60, na zatvor osmoro“.

POLITIKA – „Opozicija incidentima ometala izborni proces“, piše list. Autorski tekst predsednika Republike Srpske Milorada Dodika „109:84“.

SRPSKI TELEGRAF – „Pobednik“, o lokalnim izborima u Srbiji u kojima je koalicija oko SNS osvojila većinu glasova i odborničkih mandata.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.