U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 4. decembar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja današnjih pišu o poseti italijanske premijerke Đorđe Meloni, izborima u Srbiji i popisu stanovništva u Crnoj Gori.

ALO – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o sastanku sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni: „Italija će opet biti najvažniji partner Srbije“.

BLIC – „Italija može da postane najveći partner Srbije“, o sastanku italijanske premijerke Đorđe Meloni i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Srpski haker izručen Americi“, piše list i navodi da je optužen za prevare od 70 miliona dolara.

VEČERNJE NOVOSTI – „Italija uz Srbiju na putu ka EU“, o poseti italijanske premijerke Đorđe Meloni. „Popis posle četiri odlaganja i 12 godina“, o popisu stanovništva u Crnoj Gori.

DANAS – O kol centru SNS i navodnom nuđenju novca za glasanje, list piše u tekstu „Ogromna afera, a od prozvanih ni glasa“. Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović kaže za list „Podvala je režima da ako oni izgube ‘nema ko drugi'“. „Beograd opet računa na Budimpeštu“, o predlogu da Ohridski sporazum bude deo Poglavlja 35 u okviru pregovora o pristupanju Srbije EU.

INFORMER – List piše o izjavi premijerka Italije tokom posete Srbiji, pod naslovom: „Vučićevi rezultati su sjajni“.

KURIR – „Živa rana“, za list govori nastavnica Tatjana Stevanović, koja je ranjena u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu 3. maja, kada je 13-godišnji učenik ubio devet učenika i radnika obezbeđenja.

NOVA – Predsednik Dveri Boško Obradović u intervjuu za list kaže „Sa naprednjacima neće biti saradnje, oni moraju da odu“. „Čistka u Agenciji za sprečavanje korupcije: Pravnika zamenila profesorka španskog“, piše list.

POLITIKA – Kandidat „Nacionalnog okupljanja“ za gradonačelnika Beograda Ratko Ristić u izjavi za list kaže „Više vozila i vozača u javnom gradskom prevozu“. „Kurti i NVO sektor besni na EK zbog Srba“, navodi list.

SRPSKI TELEGRAF – O poseti italijanske premijerke Srbiji „Melonijeva: Znam da će Srbija biti konstruktivna“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar