U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 4. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o novim beogradskim izborima, početku kampanje Srpske napredne stranke, o Kopaonik biznis forumu i drugim temama.

ALO – Predsednik Srbije o ponavljanju izbora u Beogradu „Vučić: Neka bude borba neprestana do pobede!“.

BLIC – „Srpski Davos otvara teme i nudi rešenja za probleme“, o otvaranju 31. Kopaonik biznis foruma. List donosi i listu „100 najmoćnijih u medijima“.

VEČERNJE NOVOSTI – O početku kampanje Srpske napredne stranke za nove beogradske izbore, list piše „Izbori u Beogradu biće kao referendum“. „Srbija će razvijati novi lek za SMA“, piše list.

DANAS – Sagovornici lista u tekstu „Izbori na koje (ne) treba izaći“ govore o novim beogradskim izborima. Pod naslovom „Podanički mediji glavna poluga vlasti naprednjaka“, list piše o izveštaju Fridom hausa.

INFORMER – „Zabraniti Vučića“, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas zahteva da se ime predsednika Srbije i člana SNS Aleksandra Vučića ne koristi u kampanji za ponovljene lokalne izbore u Beogradu, piše list.

KURIR – „10 koraka do izbora“, o ponavljanju lokalnih izbora u Beogradu.

NOVA – O novim beogradskim izborima, list piše u tekstu „Vučićev poraz“. „Ukidaju grejanje na ugalj, a otvaraju elektrane na gas“, o energetskom i klimatskom planu Srbije do 2050. godine.

POLITIKA – Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Zoran Knežević u intervjuu za list navodi „SANU ne ćuti, ali je pitanje koliko žele da nas čuju“. „Širok front i kampanja od vrata do vrata“, o početku kampanje Srpske napredne stranke za nove beogradske izbore.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o početku kampanje SNS za lokalne izbore u Beogradu „Vučić vodi SNS u trku za Beograd“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.