U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 4. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 4. septembar, pišu o eventulanim terminima narednih izbora i promeni cezusa, a i o plasmanu košarkaša Srbije u četvrtfinale Svetskog prvenstva na Filipinima.

BLIC – „Svaki treći stan nema sve papire“ po podacima Republičkog geodetskog zavoda. „Ne plaćaju ni kiriju ni račune i pobegnu“ – o nesavesnim podstanarima.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srbija na Litvance umesto na Amerikance“ na Svetskom prvenstvu u košarci. „Bajpas i bez otvaranja grudnog koša“ u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ u Beogradu.

DANAS – U tekstu pod naslovom: „Izbori su za opoziciju mač sa dve oštrice“ piše da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za izbore odabrati termin koji najmanje odgovara njegovim političkim protivnicima. Pod naslovom: „Crnogorski scenario neprimenljiv“ list ocenjuje da opozicija u Srbiji ne može da prepiše gotova rešenja iz susedstva.

INFORMER – Pod naslovom „Cela Srbija u Rosićima“, fotografije sa zabave koju je list organizovao na livadi podno Divčibara.

ALO – O policajki koja je se provukla kroz šalter pekare da spase radnicu, u tekstu „Držala sam je da ne zaspi u lokvi krvi“.

KURIR – Pod naslovom „Istraga“ detalji eksplozije u Smederevu u kojoj je poginula jedna osobasu i raznesena tri sprata stambene zgrade. Najava dela opozicije: „Ćuta i Lazović: Blokiraćemo rad parlamenta“.

NOVA – „Blokada rada Skupštine jedan od poteza opozicije“ nov vid borbe za ispunjenje zahteva gradjana s protesta „Srbija protiv nasilja“. O Mundobasketu: „Srbija protiv Litvanije u četvrtfinalu“.

POLITIKA – „Viši cenzus za ozbiljniji parlament“, o mogućnosti podizanja izbornog cenzusa u Srbiji. O Svetskom prvenstvu u košarci: „Srbija u četvrtfinalu Mundobasketa“.

SRPSKI TELEGRAF – „Gaze Bogdan i ekipa, idemo na Litvance“, piše list o plasmanu košarkaša u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Manili.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar