U trendu

Naslovne strane za sredu, 1. novembar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu 1. novembar 2023. godine pišu o poseti predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, o predizbornim temama i otvaranju fabrike „Ariston“ u Nišu.BLIC – „Srbija je najveći partner EU na Balkanu“ o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen. „Rascepkana desnica se sprema na saradnju sa Đilasom“ piše list o planovima dela opozicije oko izbora.

VEČERNJE NOVOSTI – O otvaranju italijanske fabrike u Nišu list piše pod naslovom „Fabrika Ariston gradiće se u Nišu“. Upozorenje logopeda „Deca zbog mobilnog ne mogu da nauče reči“.

DANAS – „Vučić obećava državne pare za partijske interese“, piše list da li će prosečna plata u 2027. godini dostići 1.400 evra. Nastavak štrajka radnika Pošte Srbije „Pošta više ne stiže u Novi Sad, pretnje štrajkačima“.

NOVA – Pod naslovom „Šapić odbio rukovanje, zabranjeni telefoni i prisustvo novinarima“ list piše o sednici Privremenog veća Grada Beograda. „Skinuli rukavice – EU od Srbije traži priznanje Kosova“ piše list o zahtevima EU na sastanku Fon der Lajen i Vučića u Beogradu.

POLITIKA – „Kosovo i Metohija i sankcije Rusiji prepreke na putu ka EU“ o susretu Ursule fon der Lajen i Aleksandra Vučića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar