U trendu

Naslovne strane za sredu, 10. april 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 10. april 2024. najviše pišu o poseti predsednika Aleksandra Vučića Francuskoj i o predstojećim beogradskim izborima.

BLIC – Predsednik Vučić rezimirao važnu posetu Francuskoj „U Srbiju stižu i ‘rafali’ i Makron“.

VEČERNJE NOVOSTI – Vučić u Parizu „Ponovio Makronu: Kosovo ne može u UN“. Bojkot izbora i popisa stanovništva „Srbi neće Kurtijeve dve zamke“. Hag postao saučesnik „Radovana (Karadžića) ubijaju, a sudija ćuti“.

DANAS – Zaposleni u javnim preduzećima iz vojvođanske opštine učestvuju u kampanji za beogradske izbore „Funkcioneri iz Kule postali ‘dobre komšije sa Palilule'“. Francuski predsednik uslovljavao srpskog, smatraju sagovornici Danasa: „Slučaj Banjska će još dugo pratiti Srbiju“.

ALO – List piše o odluci članice predsedništva i međunarodnog sekretara Stranke slobode i pravde Ane Stevanović da napusti tu stranku. 

INFORMER – List piše o neslaganjima u opoziciji oko bojkota beogradskih izbora. „Ekskluzivni brend otvara radnju u TC Galerija“, o najavama predsednika Srbije da će „Luj Viton“ imati prodavnicu u Beogradu.

KURIR – List piše da će francuski predsednik Makron uskoro uzvratiti posetu Srbiji. „Od ubistva Danke prošlo 15 dana, a tela još nema“, o potrazi za telom dvogodišnje devojčice. 

NOVA – Koliko će nas koštati Vučićevi dogovori sa Makronom „Srbija bi ‘rafale’ i nuklearku, Makron Banjsku i poslove“. Intenzivna trgovina resorima socijalista i naprednjaka „Dačić bi najradije opet diplomatiju“. Đaci iz regiona dobijaju udžbenike za džabe, u Srbiji su preskupi, piše u tekstu pod naslovom „Besplatne knjige sad neizvesne i u Beogradu“.

POLITIKA – Drugi dan posete Aleksandra Vučića Francuskoj „Dogovor o ‘rafalima’, Makron stiže u Srbiju“. O predstojećim izborima: „Kome u opoziciji može da koristi bojkot“.

SRPSKI TELEGRAF – „Makron od Vučića čuo istinu o Kosovu“, o razgovoru dva predsednika. List piše o godišnjici bitke na Košarama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.