Naslovne strane za sredu 10. januar

Beogradska štampa na naslovnim stranama izdanja za sredu, 10. januar, piše o proslavi Dana Republike Srpske, najavi opozicije da će nastaviti protest, novom francuskom premijeru i drugim temama.

ALO – „Kosovo će ostati pusto“ o viznoj liberalizaciji koja je stupila na snagu 1. januara.

BLIC – „Srpski plaćenik“ iz Ukrajine kaže: „Rusi nas tretiraju kao stoku“. Sneg u Srbiji do kraja nedelje: „Četiri opasnosti koje donosi ledeni talas“. „Plan opozicije: Na tri fronta do novih izbora“ – piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – O proslavi Dana RS list donosi tekst „Srpska jača od Zapada“.

DANAS – „Ko ima koristi od kontrole srpskog tržišta“ – da li Vladina odluka da uredbama ograniči cene hrane i naftnih derivata opravdana. „Policajci s fantomkama prebijali demonstrante“ – o protestu 24. decembra 2023. u Beogradu.

INFORMER – „Amerikanci i Bošnjaci bi da hapse Dodika?“ o reakcijama na proslavu Dana RS, „Đilasovci sad koriste i mrtvog Ivanovića“, o najavi opozicije da će novi protest biti 16. januara na godišnjicu smrti Olivera Ivanovića.

KURIR – „Republika Srpska obeležila 9. januar uprkos tome što je gledaju kroz nišan“ piše list.

NOVA – „Debakl na Kosovu Vučić prikriva slavljenjem RS“, o načinu na koji je Dan RS obeležen u Srbiji. List prenosi izjavu kandidata liste Srbija protiv nasilja Pavla Grbovića „Nismo oteli mandate, pa da ih vraćamo“.

POLITIKA – „Srpska ne želi sukobe“ piše list. „Meteorski uspon mladog Makronovog miljenika“, Francuska dobila novog premijera.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o protestima poljoprivrednika u Nemačkoj „Slom imperije: Nemačka skroz blokirana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.