Naslovne strane za sredu, 10. jul 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 10. jul pišu o formiranju vlasti na beogradskoj opštini Stari grad, o rezultatima parlamentarnih izbora u Francuskoj, o Vimbldonu i drugim temama.

BLIC – „Bastać predsednik Skupštine, podrška stigla od SNS“ o raspletu na opštini Stari grad. „Vimbldone, čuvaj se, Novak se naljutio“ o kritikama koje je Đoković uputio delu publike.

VEČERNJE NOVOSTI – „Osvojila čak tri miliona glasova više, a izgubila“ o izbornom sistemu u Francuskoj i rezultatu desnice. „Bestidni Britanci u ratu sa Đokovićem“ o neprijatnosti koju je srpski teniser doživeo na Vimbldonu.

DANAS – List prenosi izjavu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa „Ivica Dačić je SPS pretvorio u Vučićev privezak“. „Združeni udar vlasti i tabloida na novinare“ o hajci protiv Srđana Škora i izvlačenju njegove izjave iz konteksta.

NOVA – „Bastaća SNS podržao za predednika Skupštine“ o formiranju vlasti na Starom gradu. „Na IT smerove se prijavilo 1.300 studenata manje“ o opadanju interesovanja za programerske smerove na fakultetima.

POLITIKA – „Orbanova mirovna misija izazvala bes u Briselu“ o reakcijama nakon posete mađarskog premijera Rusiji i Ukrajini. „Srbija čvrsto za Dejtonski sporazum i integracije Srpske“ o poseti predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić Republici Srpskoj.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.