Naslovne strane za sredu, 12. jun 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 12. juna pišu o predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu, političkim dešavanjima u Srbiji i drugim temama.

BLIC – „Bastać bira: Sa SNS ili opozicijom“, o formiranju vlasti u beogradskoj opštini Stari grad. „Testovi u sefu i pod kamerama“, o čuvanju zadataka za malu maturu.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu, u tekstu pod naslovom: „Orlovi letite visoko“. „Pakovanje od 200 grama skuplje za 40 dinara“, o novoj ceni kafe.

DANAS – „Kritika ili tapšanje vlasti po ramenu“, o preliminarnom izveštaju misije ODHIR o junskim izborima. „Na delu obračun struja u SNS-u“, piše list.

INFORMER – „Auto-put do Crne Gore gotov za četiri godine“ o izgradnji nove saobraćajnice. „Bajden naoružao i ukrajinske naciste“ o odluci predsednika SAD da ukine zabranu isporuke oružja.

KURIR – „Uzgajanje pasa donosi veliku zaradu“ o novom unosnom biznisu. List prenosi izjavu selektora reprezentacije Srbije „Piksi: Neka nas nacija bodri, nećemo razočarati“.

NOVA – „Ganjaju nas kao robove“, o štrajku radnika u fabrici „Jura“ u Leskovcu. „Piksi zna tim za Engleze“, o nastupu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu.

POLITIKA – „Na malu maturu bez treme“, piše list. „Daćemo sve od sebe da učinimo naciju ponosnim“, rekao je selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković, uoči Evropskog prvenstva.

SRPSKI TELEGRAF – „Gde to piše da RS nema imovinu?“ list prenosi odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića američkom ambasadoru u Sarajevu.

ALO – „Vučić nakon udara na Srpski sabor matirao Amere jednim pitanjem: Gde to piše“, o odgovoru predesdnika Srbije američkom ambasadoru u BiH.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com