U trendu

Naslovne strane za sredu 16. avgust

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu 16. avgust 2023. pišu o mogućim beogradskim izborima, kao i da će tim psihologa od 1. septembra raditi sa decom u školi „Vladislav Ribnikar“.

BLIC – Fudbaler Aleksandar Mitrović karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji – „Posle SMS i Mitrović ode u šeike“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da Zapad opet pritiska Srbiju zbog veza s Rusijom – „Putin kao izgovor za jači udar na Srbiju“. Ambasada Amerike donirala kamere za uniforme policajaca – „Kamere će biti deo uniforme“.

DANAS – List piše da Željko Mitrović koristi veštačku inteligenciju da bi obmanuo javnost – „Vlasnik Pinka falsifikuje izjave lidera opozicije“. Prošlo je sto dana od tragičnog događaja u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar – „Sto dana bez devet đaka i njihovog čuvara“

INFORMER – „Cene hrane počinju da padaju“, kaže ministra trgovine Tomislav Momirović.

KURIR – List piše o transferu fudbalera Aleksandra Mitrovića u klub „Al Hilal“, u tekstu pod naslovom „Bomba“. „Srećena sam što igram jake, posebne i autentične žene“, kaže glumica Jovana Stojiljković.

NOVA – I dalje nema raspleta u slučaju pogibije rudara – „Porodice stradalih rudara ljute zbog odluke tužilaštva“. Proširena lista onih koji zbog sprečavanja sukoba interesa moraju da podnesu imovinsku listu – „Podatke o imovini podnosiće i savetnici i šefovi kabineta“.

POLITIKA – Politika istraživala da li je opozicija spremna za izbore u Beogradu – „Želi li opozicija izbore u Begradu“. Beogradski univerzitet skočio na Šangajskoj listi i sad je između tristotog i trista pedesetog mesta – „Univerzitet u Beogradu najbolji na Zapadnom Balkanu“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o cenama proizvoda, u dodatku pod nazivom „Potrošačka patrola“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar