U trendu

Naslovne strane za sredu, 2. avgust 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 2. avgust 2023. godine pišu o odobrenju za izgradnju „Novog Sada na vodi“, sankcijama SAD za čelne ljude Republike Srpske i drugim temama.

ALO – „Naš narod na severu ostaje bez lekova“, o situaciji na Kosovu i Metohiji.

BLIC – „Rate kredita će rasti bar do 2024.“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Rušitelji Dejtona udarili na Srpsku“, o novim američkim sankcijama čelnim ljudima Republike Srpske. O zabrani uvoza srpske robe na Kosovo list piše u tekstu „Proterali našu robu sa rafova na severu“.

DANAS – „Pesnice i koškanje opozicije i obezbeđenja“, o protestu ispred Skupštine Novog Sada. „Vlast zloupotrebila zabrinutost roditelja“, ocenili su sagovornici lista posle raspuštanja Anketnog odbora.

INFORMER – „Kurti zabranio Srbima hranu i lekove, zatvara im i firme“ o zabrani ulaska robe iz centralne Srbije na teritoriju Kosova i Metohije.

KURIR – Pod naslovom „Scenario“ o mogućim potezima Ukrajine u slučaju da Volodimir Zelenski bude ubijen.

NOVA – „Zeleno svetlo za Novi Sad na vodi“, o usvajanju odluke Skupštine Novog Sada. Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović kaže za list „Vulin je važan šraf mafijaške mašinerije koja upravlja državom“.

POLITIKA – Visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borel u autorskom tekstu za list navodi „Rusija mora da prestane da koristi hranu kao oružje“. „Otkriveno 300 migranata, nađeni puške i pištolji“, o akciji srpske policije kod Subotice.

SRPSKI TELEGRAF – Akcija MUP-a u Subotici „Zaplenjeno deset pušaka i tri pištolja od ilegalnih 300 migranata“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.