U trendu

Naslovne strane za sredu 20. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 20. mart 2024. godine, pišu o izborima, zgradi Generalštaba, navodnim pretnjama Vučiću.

BLIC – „Izborni maraton“ – Beogradu predstoji glasanje dva puta uz tri meseca prdizborne kampanje. List piše i da „Nastavnici vode borbu sa CHATGPT“ – aplikacijom veštačke inteligencije koja je „nova glavobolja“ za njih.

VEČERNJE NOVOSTI – „Mega baza NATO jača pritisak na Srbiju“ – NATO u Rumuniji gradi „najveći evropski vojni kompleks“ za 2,5 milijarde dolara. List piše i o predstojećoj prijateljskoj fudbalskoj utakmici Srbije i Rusije: „Bratski praznik fudbala“.

DANAS – „Zet Donalda Trampa na vratima srpskog Generalštaba“ – ko je Džared Kušner, s kojim Vlada Srbije pravi dogovor. List prenosi i izjavu bivše ministarke energetike Zorane Mihajlović o finansijskim rezultatima elektroprivrede: „EPS ništa nije uradio na novim investicijama“.

NOVA – Sa sednice Skupštine Srbije: „Đilas: Spremajte se, približilo se“ – kraj vlasti SNS. List piše i o novom formatu ABA lige i učešću kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata: „Dubai u ABA ligi, Đorđe Đoković, direktor“.

POLITIKA – „Zašto mladi Evropljani nerado idu u NATO vojnike“ – list piše da Francuska, da bi zadržala vojni kadar, planira da do 2030. godine da pola milijarde evra za povećanje plata u vojsci i vojnih penzija i za poboljšanje uslova stanovanja u kasarnama. List piše i da je „Bela kuća ljuta na Orbana zbog podrške Trampu“.

KURIR – „Brutalno“, bračni par iz pakla, pretili Vučiću, naručili sačekušu i pretukli pevačicu „Zvezda granda“. List piše i da su se Teodosić i Jelisaveta Orašanin posvađaliu zbog sata od 70.000 evra, „Prekipelo mu“.

SRPSKI TELEGRAF – „Padobranci iz 63. brigade junački odbili napad Rosu“, list otkriva kako je sprečen upad Albanaca u Gračanicu. „Aleksić udario radnika obezbeđenja“, bruka Đilasovaca u Skupštini.

INFORMER – „Roditelji decu uspavljuju lekovima“, potpuno ludilo. List piše i da se „NATO priprema za slanje trupa u Ukrajinu“, ostvaruju se zlokobne prognoze, Treći svetski rat sve izvesniji.

ALO – „SPC upozorila: Bogate se na patrijarhu Pavlu“. List piše i da su nam deca sve više fizički zakržljala, „Ne znaju da se popnu na drvo“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.