U trendu

Naslovne strane za sredu 24. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 24. april pišu o sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) o Kosovu, o opozicionim podelama u vezi sa lokalnim izborima i o drugim temama.

ALO – List piše da navodno iza nacrta rezolucije o gencidu u Srebrenici stoji bivši američki predsednik Bil Klinton. „Temelji nacionalnog stadiona niču 1. maja“ o početku izgradnje dugo najavljivanog projekta.

BLIC – „Cilj je da imamo sve lekove koji postoje“, počela najveća regionalna zdravstvena konferencija „Helth up“. Liste piše da će ove nedelje vojska izneti predlog o povratku regruta u kasarne – „Vojni rok da ili ne“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Odbiti ucenu iz Brisela, jer Kosovom se ne trguje“, Ohrid zvanično u poglavlju 35. List piše i da će za praznike cene pečenja biti paprene „Prasetina za praznike kao zlato“.

DANAS – „Od slučaja Savamala počelo rušenje države“, osam godina od rušenja velikog broja objekata u beogradskoj Hercegovačkoj ulici. List piše i kako birači reaguju na podeljenost opozicije, „Vučić i vlast trljaju ruke“.

INFORMER – „Antivakseri ugrožavaju decu u Srbiji“ o navodima da će uskoro u Srbiju stići virus koji izaziva dečiju paralizu. List piše da je ukrajinski predsednik Zelenski zabranio pripadnicima vojske da igraju igre na sreću „Ukrajinski vojnici se navukli na kockanje“.

KURIR – „Ko će da zameni Đilasa?“ o potencijalnim novim liderima opozicije.

NOVA – „Turski ‘Kentkart’ tužio Srbiju sudu u Vašingtonu, traži odštetu od 17 miliona dolara“. List prenosi stav zamenice predsednika DS Dragane Rakić koja kaže da će „Vučićev režim morati da bude pobeđen pod lošim uslovima“.

POLITIKA – „Našu zemlju će u svakom trenutku čuvati 5.000 specijalaca“ intervju sa generalom Milanom Mojsilovićem načelnikom Generalštaba VS. List piše i o raskolu u opoziciji „Razmena udaraca ispod stola srušila jedinstvo“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o diplomatskim aktivnostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujorku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.