U trendu

Naslovne strane za sredu 24. januar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 24. januar 2024. pišu o formiranju gradske vlasti u Beogradu, o akušerskom nasilju u Sremskoj Mitrovici, kreditima za starije osobe i o drugim temama.

BLIC – Počeo da teče rok za formiranje Vlade „Četiri dileme u Nemanjinoj 11“. „Kažnjen si. Nema škole do 20 dana“, američki model kažnjavanja u školama na srpski način.

VEČERNJE NOVOSTI – „U vlasti SNS, socijalisti, plus neverni Nestoroviću?“, piše list o formiranju gradske vlasti u Beogradu. „Nagnječenje glave bilo pogubno za bebu Elenu“, piše list o akušerskom nasilju nad Maricom Mihajlović.

DANAS – Pod naslovom „Vulinov privatni cirkus za Pink propagandu“ list piše o tvrdnji bivšeg direktora BIA da je po njegovom naređenju zabranjen ulazak u Srbiju pevačici Selmi Bajrami. „Glasači vole plan za pobedu, a ne za kukanje“ – istraživač Dejan Bursać o izveštaju Saveta Evrope o izborima u Srbiji.

NOVA – „Na pomolu vlast u Beogradu“, piše list o formiranju vlasti u glavnom gradu. O skupim kreditima za starije: „Kamate za penzionere do 23 odsto“.

POLITIKA – „Napadaju srpske izbore da bi odbranili Kurtija“ piše list o tome zašto kosovski lobisti traže poništavanje volje naroda. O akušerskom nasilju u bolnici u Sremskoj Mitrovici: „Obdukcija pokazala da je beba umrla zbog nasilnog porođaja“.

KURIR – Ana Brnabić izjavila je za Kurir TV, „Sramno je da imamo opoziciju koja osporava suverenitet svoje zemlje“. List piše i o nastavku suđenja Veljku Belivuku i njegovoj grupi – „Krvava vila“, Belivuk hteo da mu kuća izgleda kao ambasada.

SRPSKI TELEGRAF – „Desničari proteruju Srbe iz Nemačke“, AFD ne želi pola miliona naših ljudi, piše list. Ekonomista Ljubodrag Savić „sasuo opoziciji istinu u lice: Vučićev plan će podići Srbiju“, piše list.

ALO – „Linčuju Kosjerinu“, voditeljka RTS-a na udaru zato što je vodila predstavljanje Plana „Skok u budućnost“, piše list.

INFORMER – „Bilčik: Đilase, priznaj poraz“, piše list. Informer prenosi i izjavu šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova „Amerika nije htela da čuje Putina“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar