U trendu

Naslovne strane za sredu 27. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 27. mart 2024. pišu o terorističkom napadu u Moskvi i bezbednosnoj situaciji u Srbiji nakon tog napada, predstojećim lokalnim izborima, pretnjama novinaru Dinku Gruhonjiću i drugim temama.

BLIC – „Vojna policija po parkovima i tržnim centrima“, o situaciji u Srbiji nakon terorističkog napada u Moskvi. „Širi se afera ordenje“, o hapšenju upravnika beogradskog pozorišta Atelje 212. „Odlazak rok dive“, o smrti muzičarke Slađane Milošević.

VEČERNJE NOVOSTI – „Amerika i Britanija diktirale napadačima“, o tvrdnjama Rusije vezano za teroristički napad u Moskvi. O skupu Srpske pravoslavne crkve o Kosovu i Metohiji u tekstu „Neće nas biti ako izgubimo kosovski zavet“.

DANAS – „Ovakvim izjavama podstiče se izvršenje krivičnog dela“, kaže pravnica Sofija Mandić komentarišući izjave predsednika Opštine Čajetina Milana Stamatovića da nema ničeg spornog u izbornoj selidbi birača. „Kampanja kojom vlast prelazi opasnu liniju“, o skupu podrške profesoru i novinaru Dinku Gruhonjiću u Novom Sadu. „Vlast i dalje neće da popravi izborne uslove“, smatraju sagovornici lista.

NOVA – „Prva žrtva afere ‘snimak'“, o navodnoj ostavci koju je podneo direktor „Infrastruktura železnice Srbije“ Nebojša Šurlan. „Vlast može da odahne, ništa od istrage o krađi izbora“, piše list.

POLITIKA – Ruski senator Vladimir Čižov u intervjuu za list navodi „NATO je 1999. godine počinio nesumnjiv zločin u SRJ“. „Oštre osude lažne umrlice Vučiću“, piše list o fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama.

KURIR – „Stiže na naplatu“, pogubni potezi opozicije, piše list. List piše i da je u aferi „ordenje“ uhapšen i upravnik Ateljea 212.

SRPSKI TELEGRAF – „Putin traži njegovu glavu“, piše list o šefu ISIS-a koji stoji iza pokolja u Moskvi. List piše i da je „Đilasova politika, umrlica za Vučića“.

INFORMER – „Kreće totalni rat“, Rusija krivi Ukrajinu, Ameriku i Britaniju za masakr u Moskvi, špiše list. List piše i da igra fudbalera reprezentacije Srbije uoči EP u Nemačkoj ne liči ni na šta: „Piksi, ništa to ne valja“.

ALO – „Kokain krio u cegeru sa kinder jajima“, piše list. List piše i da je „Marinika stavila Ćutu na crnu listu – Đilasova desna ruka pobesnela na levu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar