U trendu

Naslovne strane za sredu, 29. maj 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o porastu nasilja i tinejdžerima koji su ubili čoveka na Voždovcu, o lokalnim izborima koji će biti održani 2. juna i o drugim temama.

ALO – „U Čačku još 800 radnih mesta“, list piše da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao u polaganju kamena temeljca za novu fabriku u Čačku.

BLIC – Zakopao oca u kući zbog penzije, strava i užas u Zemunu. List piše i o izbornim prognozama političkih analitičara: „Teško da će biti pata karte kao u decembru“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Revizija tužbe je pucanj u prazno“, pravnici o ideji BiH za naplatu ratne štete. List piše o mitingu SNS u Beogradu, pod naslovom „Pobedićemo za život naše Srbije“.

DANAS – „Sada svi ljudi na planeti prete Vučiću ubistvom“, reakcije na izjave predsednika Srbije da mu ministar iz BiH „radi o glavi“. List piše i o epidemiji morbila u KBC Zemun: „Zaraženo sedmoro, bebe nisu ugrožene“.

INFORMER – O početku izgradnje fabrike nemačke kompanije u Čačku „Fabrika za 800 radnika, prosečna plata 1.000 evra“.

KURIR – „Zaraza“, list piše da je sedmoro zaposlenih u KBC Zemun zaraženo morbilama.

NOVA – „Od Arapa smo uzeli 920 miliona evra za budžetsku podršku“, od koga se sve i zašta Srbija zadužila do 36 milijardi evra, piše list. List donosi i detaljan vodič za upis na fakultete.

POLITIKA – „Metro nije samo želja, već realnost Beograda“, kaže Aleksandar Šapić u intervjuu. List piše i da „Nemačke fabrike dolaze da Čačak više ne odlazi“, položen kamelj temeljac za pogon PVC grupe.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o lokalnim izborima koji će se održati u nedelju, 2. juna: „Dan istine za Beograd“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.