U trendu

Naslovne strane za sredu 29. novembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 29. novembar 2023, najviše pišu o predizbornim temama u Srbiji.

POLITIKA – „Dan kada je rodjena druga Jugoslavija“ – piše list o 80 godina od zasedanja AVNOJ-a u Jajcu. Pod naslovom „Dačić: Prilika da zadržimo Kosmet uprkos svim pritiscima“, list prenosi izjavu lidera Socijalističke partije Srbije i ministra spoljnih poslova.

NOVA – List piše da vlast u strahu pribegava prljavoj kampanji i odobrava falsifikate ptpisa podrške listama kandidata, u tekstu pod naslovom: „Vučić proziva, službe blate“. „Aseko mesečno dobija i po devet poslova od države: Brat Ane Brnabić je otišao, a ostali unosni ugovori sa državom“, piše list.

ALO – Pod naslovom „Srbija ruši rekorde“ list objavljuje analizu liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“. „Posle osam godina ponovo vozom od Subotice do Segedina“, piše list.

BLIC – List piše da je deset odsto onih koji izlaze na izbore i dalje neodlučno, u tekstu pod naslovom „Bitka 400.000 glasača“. „Pet virusa redom kosi po Srbiji“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Glasače jure i klikom“, o predizbornoj kampanji i na društvenoj mreži Tik-tok. „Popuni obrazac i uzmi 10.000“, o tome kako do novca koji će mladima dati država.

DANAS – „Blaga prednost u glavnom gradu u odnosu na SNS – SPS“, kazao je o istraživanjima javnog mnjenja kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović. „Falsifikovani potpisi pod lupom tužilaštva“, piše list.

INFORMER – O nezaposlenosti u Srbiji u proteklih deset godina „Posao od 2012. dobilo 500.000 građana Srbije“. „Aljbin Kurti hoće novi pogrom Srba na Kosovu i Metohiji“, piše list.

KURIR – Pod naslovom „Rast“ o prognozama Ministarstva finansija da će prosečna zarada u Srbiji do kraja 2024. godine biti skoro 1.000 evra.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Ko preživi, pričaće“, o promenjivom vremenu u Srbiji i najavi za petak, 22 stepena Celzijusa u plusu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar