U trendu

Naslovne strane za sredu, 3. april 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 3. april 2024, pišu o beogradskim izborima, dešavanjima u vezi sa profesorom Novosadskog Filozofskog fakulteta i novinarom Dinkom Gruhonjićem, potrazi za nestalom devojčicom koja traje duže od nedelju dana i o drugim temama.

POLITIKA – „Na mestu ‘Jugoslavije’ će se graditi novi manji hotel“, o planovima novih vlasnika. Rajner Rotfus iz stranke Alternativa za Nemačku u intervjuu kaže „Čeznemo za pomirenjem sa Srbijom i Rusijom“.

ALO – „Pesak iz Sahare prekrio Srbiju“ piše list o nesvakidašnjoj prirodnoj pojavi.

BLIC – „Dan D za izbore“ o konsultacijama vlasti i opozicije u vezi sa beograskim izborima. List piše o nastavku suđenja protiv porodice Kecmanović.

VEČERNJE NOVOSTI – „Dovijaju se kako da ne osude Gruhonjića“, list piše da Etička komisija nije donela odluku. „Amerikanci iz vazduha špijuniraju našu vojsku“, navodno nadzor sa neba dolazi sa Rumunije i Bosne i Hercegovine.

DANAS – „Opozicija pred hamletovskom dilemom – bojkotovati izbore ili ne“ o pregovorima u vezi sa izbornim uslovima. „Vlada politika nezameranja i nesolidarnosti na fakultetima“, o tome zašto se većina akademske zajednice nije oglasila povodom blokade Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

NOVA – Majka nestale devojčice iz Bora Ivana Ilić u intervjuu kaže „Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete, a onda odgovoriti na laži“. „Roditelji na dve godine moraju da dokazuju da im dete ima autizam“, o tome da u Srbiji ne postoji registar osoba sa autizmom.

INFORMER – „Rešili Srbe da proglase genocidnim narodom“, piše list o Rezoluciji o Srebrenici.

KURIR – „Turski Klinton“, o novoizabranom gradonačelniku Istanbula. O skrivenom blagu: „Srbija na draguljima“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić No.1 u Kini“, piše list o popularnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića u toj zemlji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar