Naslovne strane za sredu, 3. januara 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 3. januara pišu o izgradnji fruškogorskog koridora Srbiji, najavljenom nastavku protesta dela studenata u Beogradu i posledicama zemljotresa u Japanu.

BLIC – „Kišna zima pa sneg na proleće“, o vremenskoj prognozi. „Užas u Japanu“, o posledicama zemljotresa i , dan posle, sudaru aviona u Japanu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kroz Frušku Goru već za 2,5 godina“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Vatromet najlepših želja“, o dočeku nove 2024. godine.

DANAS – List piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bi u redovima Srpske napredne stranke voleo da vidi predsednicu stranke Zavetnici Milicu Djurdjević Stamenkovski, u tekstu pod naslovom: „Na braniku nacije sa njenih frekvencija“. List piše da će protesti studenata, zbog navoda o kradji na izborima 17. decembra bii nastavljeni posle 10. januara, u tekstu pod naslovom: „Na početku planiraju „atipične aktivnosti“.

NOVA – „Unapredjena tužiteljka koja je hapsila studente“, piše list. „Vučić i Nemačka, od miljenika do problema“, piše list.

POLITIKA – „Fruškogorski koridor gotov za dve godine“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Raste broj žrtava zemljotresa u Japanu“, o posledicama zemljotresa u Japanu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.