Naslovne strane za sredu, 3. jul 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o posledicama nevremena koje je zahvatilo region i Srbiju.

ALO – „Oluja lomila sve pred sobom!“, o posledicama nevremena koje je zahvatilo Srbiju.

BLIC – „Dok je Kurti na vlasti nema ništa od dijaloga“, rekao je predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević. List piše o posledicama nevremena u Srbiji, u tekstu pod naslovom „Kataklizma“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da je nevreme opustošilo region, u tekstu pod naslovom: „Oluja ubila dvoje“. „Mala Anja kod kuće posle 56 dana“, o oporavku devojčice iz Kuršumlije koja je teško povređena kada se na nju srušio ringišpil.

DANAS – „Novi Vučićev manevar za dozvolu rudniku litijuma“. List piše da gotovo svako nevreme dovede do kolapsa u Beogradu, u tekstu pod naslovom: „Rešenja ima, ali se u njih godinama ne ulaže“.

INFORMER – „Piksi je kriv za debakl ‘orlova'“, list piše o učešću srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Nemačkoj.

KURIR – O posledicama nevremena koje je u ponedeljak i utorak zahvatilo Srbiju „Kolaps“.

NOVA – „Potop u Srbiji“, o posledicama nevremena. „Vučić najveći lobista „Rio Tinta“, piše list.

POLITIKA – „Apokaliptične posledice udara superćelijske oluje“, o posledicama nevremena u regionu i Srbiji. „Novak Đoković lako do drugog kola Vimbldona“, o nastupu tenisera iz Srbije na turniru u Engleskoj.

SRPSKI TELEGRAF – „Fasada West 65 umalo nije pobila ljude“ o nevremenu koje je odnelo krov zgrade u tom beogradskom naselju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.