U trendu

Naslovne strane za sredu, 4. oktobar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 4. oktobra najviše pišu o saslušanju u palati pravde u Beogradu bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, u vezi sukoba Srba i kosovske policije u Banjskoj na severu Kosova.

ALO – „Vlada obuzdava cenu nafte“, piše list. O penzionerskim karticama list piše u tekstu „Svakog dana novi popust“.

BLIC – List piše da je bivši potpredsednik Srpske liste zadržan zbog dogadjaja u Banjskoj, u tekstu pod naslovom: „Priveden Radoičić“. „Marjanović pušten iz pritvora“, o odluci Apelacionog suda da se osudjeni na 40 godina zatvora pusti iz pritvora, dok sud ne odluči o žalbi na tu presudu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Advokati ojadili škole i vrtiće“, piše list. „Biblioteka sada dnevna bolnica“, o Institutu za onkologiju.

DANAS – „Priveden Radoičić – advokat tvrdi „zbog pritisaka“, piše list. „Ne znamo koji sve virusi cirkulišu“, rekao je epidemiolog Zoran Radovanović.

INFORMER – List piše: „Heroj Milan Radoičić priveden, a ubice Srba niko neće da hapsi“. Informer piše o puštanju na slobodu osuđenog na 40 godina zbog ubistva: „Marjanović na slobodi“.

KURIR – Pod naslovom „Vreli oktobar“, list piše o tome šta čeka Srbiju na međunarodnoj sceni. O hapšenju Milana Radoičića, list piše: „Terete ga za nezakonitu nabavku oružja iz Tuzle“.

NOVA – „Vučić tražio od Orbana da uloži veto na sankcije EU“, piše list. List piše da je u Palatu pravde priveden kontraverzni biznismen, u tekstu pod naslovom: „Uhapšen Milan Radoičić“.

POLITIKA – „Saslušan Radoičić, negirao krivična dela“, o saslušanju bivšeg potpredsednika Srpske liste u beogradskom Višem javnom tužilaštvu. „Počela bitka za mandate na opozicionim listama“, o predizbornim dešavanjima.

SRPSKI TELEGRAF – „Rat CIA i BND na Kosovu“, o navodnoj nameri nemačke obaveštajne agencije da preuzme glavnu ulogu na Kosovu. „Dobio zadržavanje do 48 sati“, o privođenju Milana Radoičića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar