U trendu

Naslovne strane za sredu 6. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o izborima u Beogradu a bave se i saznanjima istraživačkog portala KRIK u vezi klana Darka Šarića.

ALO – „Anđela odbila da glumi sa Lečićem“, o odluci glumice Anđele Jovanović da ne glumi sa Branislavom Lečićem, zbog čega je on tužio.

BLIC – „Trotineti moraju da se registruju do 15. juna“, piše list. List piše o pritiscima na prosvetne radnike, u tekstu pod naslovom: „Roditelji dolaze u školu sa advokatima“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kandidature i Trampov i Bajdenov san“, o američkim predsedničkim izorima. „Krila sam ovu pobedu skoro osam meseci“, kazala je pobednica kviza „Potera“ Sanja Pavlović.

DANAS – List prenosi pisanje istraživačkog portala KRIK, u tekstu pod naslovom: „Deo državnog vrha bio na vezi sa Darkom Šarićem“. List piše da je predsednik Srbije Alsandar Vučić napunio 54 godine, u tekstu pod naslovom: „Predsednikom rodjendan – od bakljade do čestitike“.

KURIR – List piše o opoziciji pred ponavljanje gradskih izbora u Beogradu pod naslovoma: „Podeljeni“. „Heroji korone“, o zdravstvenim radnicima preminulim u vreme epidemije korona virusa.

NOVA – „Gradjanski otpor ako uslovi i za nove izbore ne budu fer“, piše list o „potezima opozicije ukoliko izborna pravila ne budu poboljšana“. List prenosi pisanje KRIK-a o detaljima krivične prijave policije iz 2022, u tekstu pod naslovom: „Bivši ministar policije i šef u BIA pomagali Šarićevom klanu „.

POLITIKA – List piše o tome zašto delu opozicije smeta 28. april kao mogući datum za održavanje izbora u Beogradu, u tekstu pod naslovom: „Žar za promenama ili za prazničnim odmorom“. „Brnabić: Srbija održala rast uprkos krizama“, o izjavi premijerke Ane Brnabić, na 31. Kopanik biznis forumu.

SRPSKI TELEGRAF – „Ovo su ministri u novoj vladi“, list piše o mogućim ministrima.

INFORMER – „Đilasovci opsednuti nacistima“, piše list o stavu opozicije prema vlasti.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.