U trendu

Naslovne strane za sredu, 9. avgust

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 9. avgust, najviše pišu o projektima vrednim 12 milijardi evra, povezanim sa specijalizovanom međunarodnom izložbom „Expo 2027“ čiji će Beograd biti domaćin.

BLIC – „Ekspo 2027 potpuno će promeniti Srbiju“, prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Hrvati ubili navijača AEK-a“, o sukobu hrvatskih i grčkih navijača u Atini.

VEČERNJE NOVOSTI – „Gradićemo Srbiju još snažnije“, o projektima koje je predsednik Srbije najavio do 2027. godine. „Vernici platili 900.000 dolara za mitropolita“, o kauciji za mitropolita Ukrajinske pravoslavne crkve Pavla.

DANAS – O reakcijama Beogarda i Prištine na pismo parlamentaraca iz EU i SAD u tekstu „Zapad da preispita svoju politiku prema Srbiji i Kosovu“. Novi šef poslaničkog kluba Narodne stranke Stefan Jovanović kaže za list „Miroslav Aleksić je iskreni borac protiv režima“.

NOVA – Ambasador SAD Kristofer Hil u izjavi za list poručuje „Nastaviću da širim viziju Srbije na Zapadu“. „Pljačka vaspitačica po zakonu“, o umanjivanju plata zaposlenima u vrtićima dok su na godišnjem odmoru.

POLITIKA – „Bez sretenjskog raspusta u novoj školskoj godini“, piše list. „Milioni iz budžeta za hrvatske klubove u Australiji koji veličaju ustaštvo“, o obeležavanju hrvatskog Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. „Izgradićemo Srbiju uprkos svim otporima“, najavljuje predsednik Vučić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar