U trendu

Naslovne strane za subotu, 12. avgust 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 12. avgust, pišu o mogućnostima prevremenih lokalnih izbora u Beogradu, opasnosti od novog širenja korona virusa, protestima protiv nasilja u više gradova Srbije i drugim temama.

BLIC – „Horor“, o zločinu u Gradačcu kod Tuzle gde je u petak muškarac ubistvo supruge prenosio na društvenim mrežama, nakon čega je ubio još tri osobe i izvršio samoubistvo.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o opasnosti od novog širenja epidemije korona virusa tokom letnjih odmora „Povratnici iz Grčke nam donose novu epidemiju“.

DANAS – „Vučić da poštuje volju građana oko litijuma“, povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o gubicima zato što je odbio otvaranje rudnika litijuma kod Gornjih Nedeljica. „Ko prati čoveka koji je otkrio Jovanjicu?“, povodom izjave inspektora Slobodana Milenkovića da je praćen.

NOVA – List piše o mogućnostima za prevremene izbore u glavnom gradu „Šapić drži ključeve beogradskih izbora“. O protestu protiv nasilja u Petrovcu na Mlavi „Ovde se radna mesta kupuju novcem i članstvom u SNS-u“.

POLITIKA – „Optužnica protiv Dodika zbog nesprovođenja Šmitovih odluka“, o dešavanjima u Republici Srpskoj. Autorski tekst ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Bocan Harčenka „O pravim ‘sponzorima’ veštačke nestašice žitarica“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar