U trendu

Naslovne strane za subotu 13. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 13. april, pišu o zahtevima opozicije da vlast ispuni preporuke ODIHR pre lokalnih izbora u Beogradu, o proširenju projekta „Beograd na vodi“ i o drugim temama.

BLIC – List piše o izbornim uslovima: „Opozicija poslala predloge Ani Brnabić“. „Besplatno kod zubara do limita od 30.000 dinara“ – završena radna verzija Nacrta zakona o dentalnoj higijeni.

VEČERNJE NOVOSTI – „U slepoj ulici zbog bojkota“ – opozicija možda neće učestvovati na lokalnim izborima u Beogradu 2. juna, čiše list.

DANAS – O odluci Vlade Srbije da „kapitalni projekat“ proširi na još 300 hektara državnog zemljišta: „Proširenje Beograda na vodi za bogaćenje političke elite“. „Opozicija: Hoćemo izbore, ali poštene“, o pregovorima o primeni preporuka ODIHR za izbore.

NOVA – Izjava predsednika Demokratske stranke Zorana Lutovca: „Nećemo pristati na lažne izbore“. List piše: „Deca su nam zavisna od ekrana kao od heroina“.

POLITIKA – „Ko koga bojkotuje na opozicionoj sceni“, pita se list. Intervju sa v.d. generalnim direktorom „Elektroprivrede Srbije“ Dušanom Živkovićem: „Za građane na severu KiM najniža cena struje“.

KURIR – „Farsa“, novi predlozi dela opozicije ponovo ultimativni, piše list. List pod naslovom „Pre roka“, piše da su gotovi pripremni radovi na izgradnji metroa u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF – „Opozicija u Bundestagu sa mrziteljima, dok se Vučić bori za Srbiju“, piše list. List prenosi izjavu teniskog trenera Bogdana Obradovića pod naslovom „Kako se Novak kuvao u gradskom prevozu“.

INFORMER – List prenosi izjavu ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog: „Putik zna svaki moj potez“.

ALO – List piše da su „Cene u Grčkoj otišle u nebesa“, a more nikad dalje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.