U trendu

Naslovne strane za subotu, 17. jun 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 17. jun najviše pišu o poplavama koje su ugrozile veliki deo Srbije, o najavljenim protestima „Srbija protiv nasilja“, i o drugim temama.

BLIC – O poplavama u Srbiji „Bujice nosile sve pred sobom, rušile i mostove“. List piše o protestima „Srbija protiv nasilja“ koji su najavljeni za subotu „Danas protestna šetnja opozicije u četiri grada“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Bujice odnose puteve“, o poplavama koje su zadesile više desetina opština u Srbiji. O događajima na severu Kosova „Kurti hteo da na silu ubaci svoje odbornike“.

DANAS – List prenosi pismo umetnika Emira Hadžihafizbegovića kolegama protiv kojih se vodi hajka „Sada smo svi mi glumci ‘neprijatelji Srbije'“. „Vanredna situacija u 42 grada, poplave prete“, o poplavama u Srbiji.

NOVA – „Poplavljena Srbija“, list piše o poplavama koje su ugrozile žitelje 42 grada i opština. O zahtevima opozicije za smenu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, i odbijanja vlasti da to učini „Gašić – čuvar tajni SNS-a“. „Građani danas šetaju u četiri najveća grada“, o protestima „Srbija protiv nasilja“ najavljenim za subotu.

POLITIKA – „Borba sa vodenom stihijom“, list piše o poplavama koje su pogodile veliki deo Srbije. „Kurtijev ministar napravio haos u Leposaviću“, o događajima na severu Kosova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar