U trendu

Naslovne strane za subotu, 2. septembar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 2. septembar pišu o početku nove školske godine, o pretnjama policijskom inspektoru Slobodanu Milenkoviću koji je otkrio fabriku marihuane na poljoprivrednom dobru Jovanjica i o drugim temama.

ALO – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom posete Subotici i Paliću „Srbija ide pravim putem“. „Razneo se bombom zbog kirije“, o eksploziji u Smederevu.

BLIC – „Đaci ponovo u klupama, na početku samo razgovori“, o početku nove školske godine. „Od žrtve postao zločinac“, o aktiviranju eksploziva u stanu u Smederevu, za koji podstanari nisu plaćali račune.

VEČERNJE NOVOSTI – „Na početku lekcije o drugarstvu“, list piše o početku nove školske godine.

DANAS – „Inspektora Milenkovića hoće da likvidiraju“, o pretnjama koje je nakon smene dobio inspektor Slobodan Milenković. „Početak škole uz policiju i razgovore sa učenicima“, o početku školske godine.

INFORMER – „Uhapsili Srpkinju u Kninu, kriva jer peva o Krajini“, piše list. O porazu košarkaške reprezentacije Srbije na Mundobasketu: „Italijani ponovo pobedili Orlove“.

KURIR – „Medicinske sestre i prosveta dobili veće plate, a od oktobra povećanje penzija“, piše list.

NOVA – List piše o zaduživanju građana kod banaka „Uzmeš 600.000 dinara, vratiš milion“. O namerama gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića u vezi mogućih prevremenih lokalnih izbora: „Šapić računa na desnicu“.

POLITIKA – „U klupama više od 63.000 prvaka“, o početku nove školske godine u Srbiji. „Podrška Dodiku s protesta na entitetskoj liniji“, o dešavanjima u Bosni i Hercegovini.

SRPSKI TELEGRAF – „NATO uništio dokaze OVK zločina“, piše list pozivajući se na izjave bivšeg načelnika VBA Momira Stojanovića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar