U trendu

Naslovne strane za subotu, 20. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 20. april pišu o lokalnim izborima u Beogradu, o vojnoj vežbi „Vihor 2024.“ i o drugim temama.

ALO – O združenoj vojnoj vežbi „Vihor 2024“ u tekstu „Srbija je sila, bićemo još jači“. „Deca piju alkohol i udišu gas smejavac“, navodi list.

BLIC – Predizborni vodič za lokalne izbore u Beogradu „Svi detalji izbora 2. juna“. „Vojska pokazala najnovije naoružanje“, o vojnoj vežbi „Vihor 2024.“ koja je u petak održana na Pešteru.

VEČERNJE NOVOSTI – Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučiča na vojnoj vežbi „Ulaganje u vojsku je ulaganje u slobodu“.

DANAS – List objavljuje dnevničke beleške predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa „Vlast je u problemu ako bojkotujemo izbore“.

INFORMER – „Ova vojska garantuje budućnost“, o združenoj vojnoj vežbi „Vihor 2024“ na Pešterskoj visoravni. O dogovorima opozicije da li će izaći na izbore 2. juna, list piše pod naslovom „Đilasovci više ne znaju gde biju“.

KURIR – U tekstu „Najveće genocidne države“, list piše o SAD, Nemačkoj, Belgiji i Turskoj i navodi da „negiraju svoje zločine, a drugima ih izmišljaju“. „Đilasa preglasali, većina bi na izbore 2. juna“, navodi list.

NOVA – Povodom usaglašavanja stavova u opoziciji oko odluke u vezi sa izlaskom na beogradske izbore, ili njihovog bojkota „Neophodna jedinstvena odluka“. List piše da je počelo „upumpavanje“ novca firmama koje grade za izložbu „Ekspo“ u Beogradu „Država sipa milione za gradnju stanova i hotela u Surčinu“.

POLITIKA – Intervju sa ambasadorom Velike Britanije Edvardom Fergusonom „Srbi nisu genocidan narod“. „Salve raketa i dronovi kamikaze na Pešteru“, o vojnoj vežbi „Vihor 2024“.

SRPSKI TELEGRAF – U tekstu „Daleko vam vaše more“, list piše o podršci Grčke za članstvo Kosova u Savetu Evrope. „Uvalio Rusima škart trešnje“, piše list i traži smenu direktora Uprave za bilje Nebojše Milosavljevića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.