U trendu

Naslovne strane za subotu, 22. jul 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 22. jul pišu o obustavi rada Anketnog odbora skupštine Srbije koji je trebao da utvrdi odgovornost nadležnih povodom dva masovna ubistva koja su se dogodila u maju, o protestima „Srbija protiv nasilja“, i o drugim temama.

BLIC – „Stručnjaci: Kranovi nisu smeli da padnu“, o padu dva krana na Novom Beoogradu kao posledice nevremena koje je glavni grad zahvatilo pre dva dana.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o izdvajanjima iz republičkog budžeta „Opštinama 300 miliona dolara za nove puteve“.

DANAS – O protestima „Srbija protiv nasilja“ koji se održavaju u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji „Građanski protesti pokazali – ima nas više“. „Rad Anketnog odbora zamrznut do kraja suđenja“, o odluci da se obustavi rad Anketnog odbora skupštine Srbije, nakon što su porodice žrtava u masovnom ubistvu u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ to tražile od parlamenta.

NOVA – „Opstanak Anketnog odbora doveden u pitanje“, list piše o odluci da se zaustavi rad skupštinskog tela za utvrđivanje odgovornosti u vezi masovnih ubistava početkom maja. „Nećemo stati dok ne oslobodimo grad“, o protestima „Zrenjanin protiv nasilja“.

POLITIKA – „Narodna skupština obustavila dalji rad Anketnog odbora“, list piše o obustavi rada Anketnog odbora koji je trebao da utvrdi odgovornost nadležnih povodom dva masovna ubistva koja su se u Srbiji dogodila početkom maja. Intervju sa funkcionerom Srpske napredne stranke Milenkom Jovanovim „Protesti bez sadržaja nemaju mnogo smisla“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar