Naslovne strane za subotu, 24. februar 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 24. februar, piลกu o drugoj godiลกnjici ruskog napada na Ukrajinu, o deลกavanjima u beogradskoj ลกkoli „Vladislav Ribnikar“ u kojoj je kod osmaka pronaฤ‘en noฤ‡, o zahtevima za nove izbore u glavnom gradu i o drugim temama.

ALO – „Srbija ฤ‡e izgledati moฤ‡no 2027“ – o najavama ministra finansija Siniลกe Malog. List piลกe o ubistvu srpskog drลพavljanina u Beฤu i sumnjama austrijske policije da je reฤ o mafijaลกkom obraฤunu.

BLIC – List donosi tekst o drugoj godiลกnjici ruske agresije na Ukrajinu: „2024. prelomna za ishod rata“. „Kod osmaka pronaฤ‘en noลพ“, list piลกe o incidentu u beogradskoj osnovnoj ลกkoli „Vladislav Ribnikar“.

VEฤŒERNJE NOVOSTI – „‘Ribnikar’ pretrnuo zbog noลพa kod ฤ‘aka“, o situaciji koja se desila u beogradskoj ลกkoli. List prenosi izjava predsednika Srbije Aleksandra Vuฤiฤ‡a povodom novih ลกkolskih pravila: „Razmislite o odluci da roditelji ocenjuju nastavnike“.

DANAS – Intervju sa ambasadorom Ukrajine Volodimirom Tolkaฤem povodom druge godiลกnjice od ruskog napada na tu zemlju „Ukrajinci neฤ‡e prekinuti borbu, za nas je ovo rat za opstanak“. Kandidat za gradonaฤelnika Beograda koalicije „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradoviฤ‡ kazao je „SNS bi nove izbore kako bi kraฤ‘u gurnuo pod tepih“.

INFORMER – List piลกe o deลกavanjima u ลกkoli „Vladislav Ribnikar“ u tekstu „Spreฤeno novo krvoproliฤ‡e“. „Otvoren rat bivลกih kolega“ o neslaganjima u pokretu „Mi – glas iz naroda“ i navodima da ฤ‡e jedan od ฤlanova Dragan Stojanoviฤ‡ tuลพiti Branimira Nestoroviฤ‡a.

KURIR – „Tri struje i dve opcije do izbora u Beogradu“ o raspadu pokreta Branimira Nestoroviฤ‡a i izvesnosti novih beogradskih izbora. O poteลกkoฤ‡ama koje imaju Srbi sa KiM zbog odluke da se platni promet vrลกi u evrima „Deca u invalidskim kolicima ostala bez novca zbog Kurtijeve samovolje.“

NOVA – Funkcioner Stranke slobode i pravde Borko Stefanoviฤ‡ o putu predstavnika opozicije u Brisel i Pariz „Zabrana istrage EU bila bi znak raspada reลพima“. Uoฤi objaviljavanja izveลกtaja ODIHR o nepravilnostima na decembarskim izborima u Srbiji „Vlast se plaลกi dolaska stranih eksperata zbog kraฤ‘e izbora“. O obeleลพavanju dve godine od poฤetka ruskog napada: „Ukrajina se brani 730 dana“.

POLITIKA – „Zabrana dinara zatvara krug represije na KiM“, list piลกe o problemima koje je izazvala odluka vlasti u Priลกtini da obustavi platni promet sa Srbijom. „Godiลกnjica koju niko ne slavi“, o dve godine od ruskog napada na Ukrajinu. Intervju sa ministrom za ravnomerni regionalni razvoj Edinom ฤerlekom „Uspeh Leskovca putokaz kako da smanjimo razlike“.

SRPSKI TELEGRAF – „Ruska invazija u zamahu“, piลกe list o situaciji u Ukrajini. „U rancu deฤaka u ‘Ribnikaru’ naฤ‘en noลพ“ o incidentu u beogradskoj osnovnoj ลกkoli.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.