U trendu

Naslovne strane za subotu, 27. april 2024. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 27. april, pišu o raspisivanju lokalnih izbora 2. juna, kao i o odlaganju glasanja u UN o Rezoluciji o Srebrenici.

BLIC – „Za rekonstrukciju Kolarca izdvojeno 1,35 miliona evra“, o rekonstrukciji zgrade Kolarčevog narodnog univerziteta u Beogradu. List piše o hapšenju grupe falsifikatora: „Falsifikovanu diplomu prodavali za 12.000 evra!“.

VEČERNJE NOVOSTI – O odlaganju glasanja o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici u UN: „Cilj da imaju više glasova od uzdržanih i protivnika“.

DANAS – Dnevničke beleške kopredsednika Zeleno-levog fronta Radomira Lazovića: „Naši preci nisu čekali bolje uslove, borili su se“. O sporazumu o slobodnoj trgovini s Kinom: „Srbija nema kapaciteta da snabdeva tržište Kine u kontinuitetu“.

NOVA – List piše da su se u glavnom gradu Vojvodine sve opozicione stranke ujedinile za izbore 2. juna: „Novi Sad najveća šansa za pobedu opozicije“. Intervju s advokatom i bivšim članom Republičke izborne komisije Jovanom Rajićem: „Vučić je bio ‘na konopcima’, neko mu je dozvolio da ‘uzme vazduh’ „.

POLITIKA – „Građani će glasati u 66 lokalnih samouprava“ 2. juna, piše list. List piše i da „Vojska očekuje nove radare GM-200 srednjeg dometa“.

KURIR – „Tvrd orah“, Srbija poremetila planove svetskih moćnika, piše list. List piše i o nečuvenom potezu direktora vrtića koji je odbio dete sa cerebralnom paralizom: „Neljudski, pod hitno ga smeniti“.

SRPSKI TELEGRAF – „Brano me spasao od Arkanovog snajpera“, Milomir Marić otkrio sve tajne o Mićunoviću. List piše da je „priča o bojkotu bila zamka za Đilasa“, plan stranih službi da eliminišu lidera SSP i preusmere glasove ka Savi Manojloviću.

INFORMER – List piše da Kina preti Americi: „Biće rata ako SAD pređu crvenu liniju“.

ALO – „Najopasniji izbori za Vučića do sada, pakleni plan stranaca i opozicije za rušenje vlasti u Srbiji“, piše list. List piše da su Pink panteri „odneli iz Grčke nakit od 315.000 evra“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.