U trendu

Naslovne strane za subotu 30. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 30. decembar 2023. godine pišu o studentskoj dvadesetčetvoročasovnoj blokadi raskrsnice Kneza Miloša i Birčanonove, ali i o potresnom svedočenju roditelja dece stradale u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u nastavku suđenja roditeljima ubice Koste Kecmanovića.

ALO – O zaustavljanju dela saobraćaja u Beogradu list piše „Razvalićemo Beograd“. „Jokić bez promašaja“ piše list o savršenoj igri srpskog košarkaša u NBA.

BLIC – „Američki izbori događaj godine“, šta nas čeka u 2024. List piše i o dodeli „Zlatne lopte“ koju je Dragan Stojković Piksi osvojio po četvrti put.

VEČERNJE NOVOSTI – „Otimaju severu pare i imovinu“, nastavak terora Prištine, piše list. Posle Kolorada i država Mejn zabranila Trampu kandidaturu za predsedničke izbore 2024. godine, konačnu odluku doneće vrhovni državni sud.

DANAS – „Vučićev balon će morati da pukne“, karikaturista Predrag koraksić Koraks o godini iza nas i godini pred nama. List prenosi i izjavu istoričara Milana St. Protića koji kaže da „Režim možemo da zaustavimo jedino masovnim protestima“.

INFORMER – „Đilas i 40 razbojnika terorišu Beograd“ piše list o blokadi Ulice kneza Miloša i Birčaninove. „Veće plate i penzije u 2024.“ o povećanju plata i penzija od 1. januara.

KURIR – „Putinova osveta“ o najvećim napadima na Ukrajinu od početka rata. „Pobeda života“ o čudesnoj priči Maje Krupljanin.

NOVA – „Herojine za primer“, dame koje su pomerile granice. List prenosi i intervju sa profesorkom Ekonomskog fakulteta Danicom Popović koja kaže da se „Vučiću svaki dinar isplatio, jer je dobio izbore, a mi ćemo da plaćamo sa kamatom“.

POLITIKA – „Srbija više ne sme da pristaje na ustupke“, šta čeka region u 2024. godini. List piše i o buri u BiH koja se dogodila nakon Dodikove izjave o nezavisnosti Republike Srpske.

SRPSKI TELEGRAF – O blokadi glavnog grada list piše pod naslovom „Šaka lažnih studenata maltretira ceo Beograd“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar