U trendu

Naslovne strane za subotu, 4. novembar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 4. novembar pišu o ostavci direktora Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina, o nesreći u rudniku „Lubnica“ kod Zaječara u kojoj su poginula dva rudara, o obeležavanju pola godine od masovnih ubistava u beogradskoj osnovnoj školi i selima u okolini Mladenovca, o izborima i o drugim temama.

BLIC – „Vulin podneo ostavku u BIA“, o ostavci direktora Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina, koji je letos stavljen na crnu listu sankcija SAD. Povodom pola godine od masovnog ubistva u selima kod Mladenovca „Overavao žrtve dok su ga molile za život“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o izbornoj listi Srpske napredne stranke „I Rebrača juri mandat u Skupštini“. O tragediji u „Lubnici“ kod Zaječara „Dvojica rudara poginula dok su čistila bunker“.

DANAS – „Aleksandru Vulinu odzvonilo nakon Banjske“, o ostavci koju je podneo direktor BIA. „Državni vrh izmislio da naš list napada porodicu predsednika Srbije – Ministar preti: ‘Danas će da plati zbog Vučića'“, piše Danas. 

NOVA – List piše o ostavci direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina „Vulin otišao sa čela BIA“. Ispovesti porodica ubijenih učenika u masovnom ubistvu u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u tekstu „Odgovor društva lišenog ljudskosti bio je dodatni pucanj u sve nas“.

INFORMER – O podnošenju ostavke direktora Bezbednosno-informativne agencije „Vulin otišao iz BIA“.

ALO – Tragedija u Novom Sadu: „Tinejdžerka nožem izbola teču“, piše list.

KURIR – „Monstruozni napadi na Vučićevu porodicu“ list piše povodom teksta koji je izašao u listu Danas. „Poruka Hasana Nasralaha“, No govoru vođe Hezbolaha upućenom Izraelu i SAD-u.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Ponosan sam na braću iz Hamasa“ list piše o govoru podrške vođe Hezbolaha Hasana Nasralaha.

POLITIKA – „Vulin: SAD i EU traže moju glavu“, o obrazloženju koje je povodom ostavke dao direktor BIA Aleksandar Vulin. „Zgrada bivše pošte u Savskoj 2 u Beogradu biće uklonjena“, list piše o planovima za uređenje tog dela grada.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар