Naslovne strane za subotu, 8. jun 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 8. jun pišu o održavanju manifestacije „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“ u Beogradu, i o drugim temama.

BLIC – O najavi da će od decembra voz kroz Vojvodinu saobraćati brzom prugom „Od Beograda do Subotice ‘Soko’ stiže za sat i 10 minuta“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Jedan narod jedan sabor“, o poseti delegacije Republike Srpske Beogradu i održavanju manifestacije „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“.

DANAS – List obeležava 27. godina od izlaska prvog broja „Kako nam je Vučić čestitao rođendan“. Izjava funkcionerke Stranke slobode i pravde Marinike Tepić „Propuštene su prilike i to za sitan ćar“.

NOVA – List piše da je opozicija u biračkom materijalu u Nišu pronašla „frapantna“ kršenja zakona „‘Biramo’: Niš ključa zbog epske krađe izbora“. „Skandal na FPN“, list navodi da je tokom izbora Slaviše Orlovića za dekana Fakulteta političkih nauka pregažen statut i zakon.

POLITIKA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na predstavljanju kineskog brzog voza „Za naš narod želimo prava kakva imaju svi“. Intervju sa ministrom spoljnjih poslova Markom Đurićem povodom održavanja svesrpskog sabora u Beogradu „Okupljanje i zajedništvo u času velikih iskušenja“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.