U trendu

Naslovne strane za subotu, 9. mart 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 9. mart 2024. godine, pišu o nastavku zasedanja skupštine Srbije, protestu ispred Centra za socijalni rad u Novom Sadu, o najavama Makrona da će slati vojsku u Ukrajinu, večitom derbiju Zvezde i Partizana, dodeli Oskara i drugim temama.

BLIC – „Desant na centar za socijalni rad“ o protestu u Novom Sadu zbog privremenog oduzimanja troje dece od njihove majke Ane Mihaljice. List najavljuje fudbalski večiti derbi Zvezde i Partizana na Marakani.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o najavama francuskog predsednika „Makron ne odustaje od plana: Šalje trupe ako Rusi krenu ka Kijevu i Odesi“. „Precizna navigacija do sinusa“ o novim aparatima koji su stigli u zdravstvene ustanove u Srbiji.

DANAS – List piše o godišnjici demonstracija 1991. godine „Lament nad 9. martom“. „Biografski film ‘Openhajmer’ najveći favorit, istorijski film ‘Napoleon’ gubitnik“ o predviđanjima uoči dodele filmske nagrade Oskar.

NOVA – O navodnom prijavljivanju stanovnika Male Krsne na teritoriji opštine Voždovac zbog predstojećih beogradskih izbora u tekstu pod naslovom „Slučaj ‘Arena 2’: Fantomi iz Male Krsne dokaz da vlast ne odustaje od krađe“. Bojan Pajtić u intervjuu kaže „Ako nema bojkota, na izbore u jednoj koloni“.

POLITIKA – „Ana Brnabić prva među jednakima“ o sednici skupštine zakazanoj za ponedeljak. „Antisrpska osovina opet udara na Vučića“ o navodnim zaverama koje planira grupa ljudi iz Podgorice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.