U trendu

Naslovne strane za utorak 10. oktobar

Naslovne strane dnevnih novina izdanja za utorak 10. oktobar 2023. najviše pišu o sukobima na Bliskom istoku, špekulišu o eventualnim sankcijama zbog slučaja Banjska, a pišu i o podvigu lekara iz Instituta Dedinje“ u operacijama srca.

POLITIKA – Sukob na Bliskom istoku „Surova odmazda Izrela“. Podvig „Lekari Instituta ‘Dedinje’ rekorderi u broju operacija“.

ALO – Sukob na Bliskom istoku „Klanica“. Podvig Er Srbije „Srbi za dlaku izbegli hamasovim projektilima“.

BLIC – Drama poznatog Novosađanina Dušana Mihaleka: „Hamas oteo unuka Srbina iz Izraela“. Pritisci „Sankcije Srbiji prazna pretnja ili realna pretnja?“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – Mozak Hamasovog pira „Mohamed iscrtao napad na Izraelce“. Novine saznaju da dolaze emisari Zapada u Srbiju „Petorka dolazi da još snažnije pritiska Vučića“.

DANAS – „Rat se razbuktava, izrael uzvraća udarac“, sukob na Bliskom istoku. Profesorka Vesna Rakić Vodinelić o mogućem izručenju Milana Radoičića Kosovu „Može Vučić da bude rod i pomozi Bog, to ne utiče na ekstradiciju“.

NOVA – „Bojkot Vučića i manje novca za Srbiju“, kako Evropska unija može da nas kazni zbog Banjske. Sukob na Bliskom Istoku „Hamas ponizio Izrael, počinje okupacija Gaze“.

INFORMER – „Izrael znao da će Hamas napasti?!“, o sukobu na Bliskom istoku. Ćerka Avrame Izrala Olga Izrael Dojč: „Strepim da će mi teroriti ući u stan“.

KURIR – Sukob na Bliskom istoku: „Odmazda“. Trbuhom za kruhom „Vredni vulkanizeri iz Nepala menjaju gume vozačima u Srbiji“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – List navodi da rusku službu optužuju za umešanost „Putinova operacije gambit u izraelu“. Policija neće praštati „Počinju kazne za pešake sa slušalicama“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar