Naslovne strane za utorak 16. januar

Dnevne novine izdanja za utorak 16. januar 2024. na naslovnim stranama najavljuju tekstove o dešavanjima na političkoj sceni, podeli vaučera za odmor u Srbiji i drugim temama.

ALO – „Planulo 100.000 vaučera za dva sata“ o velikom interesovanju za vaučere od 10.000 dinara za odmor u Srbiji.

BLIC – Ispovest majke čija je beba stradala u požaru „Bacila sam ćerke kroz prozor da ih spasem“. Noviteti u obrazovanju „Razredni će praviti ‘dosijee’ o učenicima“.

VEČERNJE NOVOSTI – Zdravstvo „Najduži red kod ortopeda, radiologa i endrokrinologa“. Navodni plan Berlina „Nemačka se priprema za rat sa Rusima na leto 2025“.

DANAS – Šest godina od ubistava Olivera Ivanovića „Ubice i nalogodavci nepoznati“. Najstariji građani satima čekali „Penzioneri koji su ostali bez vaučera – smrznuti i besni“. Fenomen „preletanja“ u „SNS ne žali milione za kupovinu odbornika“, piše list.

KURIR – List prenosi izjavu potpredsednika Vlade Srbije Miloša Vučevića „Predsednik u subotu predstavlja plan za bolji život građana“.

NOVA – „Lekari iz Srbije zbog boljih plata idu i u Crnu Goru“, naslov teksta o zaradama zdravstvenih radnika. Šta je to „Srbiji protiv nasilja“ ponudila koalicija „Nada“ – „Od blokade Skupštine grada do bojkota izbora“.

POLITIKA – „Dodatna ulaganja države za decu obolelu od retkih bolesti“, o najavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „U objektima ‘Deleza’ nema dnevne štampe“ o žalbama ljudi da ne mogu da kupe novine u marketima tog trgovinskog lanca.

SRPSKI TELEGRAF – List o ratu u Ukrajini piše: „Neće ostati ni kamen na kamenu, Putin na Ukrajinu baca monstrum bombe“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.