U trendu

Naslovne strane za utorak, 18. jul 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o protestima, o naoružavanju Kosova, odnosima u regionu, vrućinama.

ALO – List piše o savetima za rashlađivanje na tropskim temperaturama u Srbiji: „Kako da preživite na +40“.

BLIC- Pred sastanak Vučić- Stoltenberg: „Hoće li NATO urazumiti Kurtija?“. Posle 80 dana i 11 okupljanja „Šta su doneli protesti?“. Deset saveta „Kako da se spasite od paklenih vrućina“. Dva ključna cilja do kraja 2023: „Novakov plan da preboli Vimbldon“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – O napadu na Krimski most „U Kijevu euforija, a Moskva priprema odmazdu“. Trgovcima marže pune džepove: „Prodaju za 40 odsto više od nabavne“. Obuka budućih pilota: „U ‘lasti’ maštaju o ‘migu 29′“.

DANAS – Stavljanje direktora BIA na crnu listu Sjedinjenih Američkih Država uvod u probleme za vlast: „Nove sankcije Srbiji ako Vučić ne smeni Vulina“. Srbija zbog razrešenja 23 ambasadora do kraja godine neće imati diplomate na ključnim tačkama sveta: „Zaslužni kadrovi ispred interesa države“. Sindikalci u „Srbija kargo“ tvrde da se ne ulaže u održavanje vozova, zbog čega se kvare: „Od 16 novih lokomotiva radi samo pet“.

INFORMER – „Ukrajina opet napala most na Krimskom poluostrvu!“, piše list.

KURIR – List piše o smenama ambasadora kojima je istekao mandat od četiri godine u tekstu pod naslovom „Pravila“.

NOVA – Američki stručnjak za spoljnu politiku Edvard P. Džozef ocenjuje da „Bela kuća neće više tolerisati Vučićeve masovne manipulacije“. Vlast ne odustaje od pretvaranja javnih preduzeća u akcionarska društva ograničene odgovornosti: „Vlada namerila da rasproda državne firme“, piše list.

POLITIKA – O odnosima u regionu: „Orić preti ratom, Bećiroviću se priviđa ‘Velika Srbija'“. O naoružavanju Kosova „Ko može da razoruža Kurtijevu vojsku“. O budućem anketnom odboru za ispitivanje činjenica koje su dovele do masovnih zločina list piše pod naslovom „Lazović i Obradović u klinču zbog Tepićeve“.

SRPSKI TELEGRAF – O problemima na beogradskom aerodromu: „Francuzi hoće da zabrane Vesiću da dolazi na aerodrom“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar