Naslovne strane za utorak 19. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 19. novembar 2023, najviše pišu o izborima i izbornim rezultatima, neočekivanom uspehu liste „Mi – glas iz naroda“ Branimira Nestorovića, ali i značajnom padu socijalista, kao i o protestu nezadovoljnih građana ispred sedišta Republičke izborne komisije.

BLIC – „Top 5 utisaka izbora 2023“, šta je doneo nedeljni izlazak na izbore, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „SNS jači za 70.000 novih glasača“, dominacija naprednjaka, piše list. List piše i da je plan da će nastavnici koji su služili vojsku brinuti o bezbednosti u učionicama.

DANAS – „Borba da naše društvo ozdravi biće duga i teška“, kažu članovi ProGlasa o rezultatima parlamentarnih izbora i nepravilnostima. List piše i da advokati na suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića tvrde da su kamere snimile likvidaciju.

INFORMER – Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević kaže zalist: „Neće biti haosa u Srbiji“. „Vučić i SNS osvojili 46,7 odsto na izborima za Narodnu skupštinu“, o preliminarnim rezultatima republičkih izbora.

KURIR – Velika analiza izbora 2023. godine: „Pet ključnih istina“.

NOVA – List je sproveo analizu izbora u Srbiji i Beogradu: „Vlast pobedila uz krađu i pritiske, opozicija se teši dobrim rezultatom“. „Opozicija traži ponavljanje izbora u Beogradu, Tepić i Aleksić u štrajku glađu“, list piše o protestima nezadovoljnih građana i koalicije „Srbija protiv nasilja“.

POLITIKA – List piše da će uskoro vojni pozivi stizati i ženama u Ukrajini. „Protest ‘Srbije protiv nasilja’ ispred sedišta Republićke izborne komisije (RIK)“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Nestorović: Đilas je prevarant, nema dogovora s njim i Marinikom“, list prenosi izjavu Branimira Nestorovića, nosioca liste „Mi – glas iz naroda“.

ALO – „Đilasovci prizivaju Majdan“, kaže nosilac liste „Mi – glas iz naroda“ Branimir Nestorović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.