U trendu

Naslovne strane za utorak 20. februar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 20. februar pišu o konstitutivnoj sednici Skupštine Beograda koja je odložena za 1. mart, o prinudnom sletanju aviona na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ i drugim temama.

BLIC -„Julija juriša na Putina“, udovica Navaljnog najavila nastavak borbe za Rusiju. List piše i da „Jokić zove Dončića u Denver“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Skratili uzletanje, ugrozili putnike“, drama na „Tesli“ u nedelju, piše list.

DANAS – „Večiti troše pare države kao pijani milijarderi“, za sedam godina država častila košarkaške klubove Partizan i Zvezdu sa 60 miliona evra. List prenosi i izjavu tužiteljke Bojane Savović „Cilj 11 disciplinskih postupaka je da mi se naruši intergitet“.

NOVA – „Svedočenje iz pakla“, piše list o iskazu Uroša Blažića, optuženog za masovna ubistva u Duboni i Malom Orašju. List prenosi i utiske sa proslave 64. rođendana Momčila Bajagića Bajage: „Svirali smo svuda gde je bilo struje“.

POLITIKA – „Huti podvodnim dronom gađali američki brod“, nastavljaju se sukobi u Crvenom moru. List piše i o obećanju premijerke Ane Brnabić da će biti ostvaren „Skok u budućnost“.

KURIR – „Filmska priča“, čudesan život Milana Popovića. List piše i o „raslodeli karata“, nezvanični favoriti za funkcije su Đurić šef diplomatije, Dačiću opet MUP, a novi ministar Baki Anđelković.

SRPSKI TELEGRAF – „Zemunci imali dil sa kabinetom Koštunice“, ekskluzivna ispovest bivšeg šefa UKP Mileta Novakovića, piše list. List piše i da opozicioni mediji „linčuju voditeljku jer je radila svoj posao i intervjuisala Vučića“.

ALO – List piše da je „reka ljudi ispratila protu Milana“, o sahrani oca Nebojše Glogovca.

INFORMER – „Vjosa Osmani: Vučić neće da prizna Kosovo, ali ima ko hoće“, piše list. List o smrti Navaljnog piše: „Nova teorija – Zapad ubio Navaljnog?!. Njegova smrt bila je u interesu Putinovih neprijatelja, tvrde Rusi“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.