U trendu

Naslovne strane za utorak, 24. oktobar

Dnevne novine, izdanja za utorak 24. oktobar 2023. godine, na naslovnim stranama najavljuju tekstove o zbivanjima uoči izbora, sednici Saveta Bezbenosti UN o Kosovu, dešavanjima na Kosovu, Bliskom istoku, sednici Skupštine Srbije.

ALO – Ministar finansija Siniša Mali -„Penzioneri, stiže 20.000 dinara!“. Bliski Istok „Gaza kao Vijetnam, Izraelce čeka pakao pod zemljom“.

BLIC – O najopasnijoj džihadističkoj mreži u Evropi „Dosije Balkanski lavovi“. Zapad ubrzava dijalog „Curi vreme za izlaz iz kosovskog ćorsokaka“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kurti pravi svoju crkvu po receptu Zelenskog?“, tekst je o planu Prištine. Bliski istok „Bitka za bebe u Gazi kao i u Banjaluci 1922.“

DANAS – Povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da strane službe žele da ga sruše „Stranci ne ruše Vučića, on im je pouzdan partner“. „Kad je teško ‘borac za Kosovo’ u Njujork šalje zamenu“, na sednici SB UN Ana Brnabić, umesto presednika države.

NOVA – Uoči izbora „Vučić iz očaja igra na Tomu i Stamatovića“. Intervju Aleksandra Ivanovića, potpresednika SDS i bratanca Olivera Ivanovića „Da je Oliver živ, ovo u Banjskoj se ne bi desilo“.

INFORMER – Poziva se na saznanja Zapadnih službi „Džihadisti s Kosova prete Evropi“. Otkrivena bista jednom od nasposobnijih komandata srpske vojske generalu Božidaru Boži Jankovića „Okriven spomenik đeneralu Jankovića“.

KURIR – Priča o dečaku Samiju koji je pešačio tri meseca od Avaganistan a sada je uspešan student u Srbiji. Tvrde da predsednik Novogo DSS Miloš Jovanović uoči izbora sedi na dve stolice „Račundžija“.

SRPSKI TELEGRAF – Navodi da stiže pretnja iz Moskve „Biće krvav rat kakav niste videli“. „Evo zašto je svaki glas važan“, uoči izbora.

POLITIKA – „Sistemsko nasilje nad Srbima na KiM“, premijerka Ana Brnabić na sednici SB UN o Kosovu. Sednica Skupštine Srbije „Mali: Budžet je usmeren na povećanje životnog standarda“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar