U trendu

Naslovne strane za utorak 26. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka, 26. decembra najviše pišu o protestima zbog navoda dela opozicije o izbornoj krađi a bave se i problemima u vezi računa za struju.

SRPSKI TELEGRAF – „Oživeli smo srpsko selo“, kaže Milan Krkobabić predstavljajući rezultate svog ministarstva.

BLIC – „Potonuli ‘Kartel“ radio bez dozvole’, piše list o splavu na Savi koji je potonuo. List piše i da je ukinuta presuda za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

DANAS – „Ko krade izbore krade i budućnost“, o protestu studenata u centru Beograda. „Postoje pravni lekovi za šokantni izborni nered“, kazao je bivši sudija Vrhovnog suda Zoran Ivošević.

NOVA – „Traže otvaranje biračkog spiska“, o protestu studenata u centru Beograda. „U šabačkoj bolnici ne radi čak ni merač krvnog pritiska“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Popust za struju na uplatu kao i u oktobru“, piše list. „I Rusi ukazali na pipke Nemačke u ‘Majdanu’ u Srbiji“, piše list.

POLITIKA – „Moskva razotkrila planove Zapada za Majdan u Beogradu“, piše list.“Kako platiti novembarski račun za struju“, o problemima gradjana zbog EPS-a.

KURIR – „Spasite mi sina“, poslednje reči majke na samrti posle teške saobraćajne nesreće. List prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji kaže da „nikome neće dati da sruši Srbiju“ i „da se ne skriva od siledžija“.

INFORMER – List piše: „Nastavlja se divljanje poraženih na izborima“.

ALO – „Đilas preti s 1.000 ljudi pod oružjem“, piše list. „Ništa od pahulja, kiša za Novu godinu“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.