Naslovne strane za utorak 26. mart

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja najavljuju tekstove o kojima je reč o terorističkom napadu u Moskvi, odnosu Zapada prema Srbiji, političkoj sceni uoči beogradskih izbora.

ALO – O vremenenskim prilikama u Srbiji: „Baba Marta: Zima i leto za nedelju dana“.

BLIC – „Lice zla“, ko su osumnjičeni za masakr u Moskvi. U Strazburu o zahtevu Kosova za prijem: „Šta je Savet Evrope i da li je sreda dan D“.

VEČERNJE NOVOSTI – O teroritičkom napadu u Moskvi „Novo svetlo: Tajna veza islamista i Ukrajine“. Četvrt veka od NATO agresije: „Obezglavljenu kćerku nije hteo da pusti iz zagrljaja“.

DANAS – Opozicija povodom tvrdnji predsednika Srbije Aleksandra Vučića o rejtinzima stranaka: „Vučić hrabri birače za osvajanje Beograda“. „Vratio sam se u Čačak jer smena SNS kreće sa lokala“, kaže Boško Obradović, bivši lider Dveri.

INFORMER – „‘Kosovo’ guraju u NATO“, povodom toga što je Kosovo postalo pridruženi član Parlamentarne skupštine zapadne vojne alijanse.

KURIR – List piše da je Evropa u strahu od napada Islamske države, nakon terorističkog napada u Moskvi, pod naslovom „Uzbuna“.

NOVA – List piše da vlast sve više „namiguje“ Istoku: „Srbija klizi u zagrljaj Rusiji“. Proširuje se istraga za ubistvo penzionera u KZP „Padinska Skela“, piše list pod naslovom „Trojica stražara i zatvorski lekar pod lupom“.

POLITIKA – Strazburu i Briselu važnija Priština od Beograda: „Da li je Evropa lagala da iskreno želi Srbiju“. „Naša zemlja može brzo da ovlada nuklernom tehnologijom“, potpisan ugovor ministarstva zdravlja Srbije i „Rosatoma“.

SRPSKI TELEGRAF – „M:Tel je ponos Srbije“, intervju sa direktrokrom te kompanije Jelenom Trivan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.