Naslovne strane za utorak 27. jun 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 27. jun 2023. godine pišu o dešavanjima u Rusiji, o protestima protiv nasilja i problemima na beogradskom aerodromu.

ALO – „Beograd posle 32 godine dobija obilaznicu“, piše list.

BLIC – O pobuni plaćeničke grupe Vagner „Ruska drama, ali ko je bio scenarista“. O daljim potezima opozicije „Protesti sa dve oštrice“. O kašnjenjima letova i problemima sa prtljagom na beogradskom aerodromu „‘Savršena oluja’ na aerodromu“.

VEČERNJE NOVOSTI – Ministar odbrane Miloš Vučević kaže „Preko progona našeg naroda nećemo preći“. O kompaniji Vansi koja upravlja beogradskim aerodromom „Država spremna i da privremeno preuzme ‘Teslu'“.

DANAS – O ukidanju pritvora trojici kosovskih policajaca „Vučić popustio pred SAD, EU i Kurtijem“. O opadanju masovnosti protesta građana „Nedostatak rezultata smanjuje protest“. O uključenju optuženog vlasnika Jovanjice Predraga Koluvije u emisiju „Utisak nedelje“ list piše pod naslovom „Koluvija nastupa kao da zna ishod suđenja“.

INFORMER – „Prigožin: Nisam hteo da rušim Putina“, list prenosi izjavu vođe plaćeničke grupe Vagner Jevgenija Prigožina o pobuni protiv regularne ruske vojske.

KURIR – Nakon pokušaja puča u Rusiji „Prigožin: Nisam hteo da srušim Putina, već da sprečim uništenje Vagnera“.

NOVA – Prenosi pisanje portala Intelidžens onlajn da je srpska vlast unajmila strane konsultante „Amerikanac savetuje vladu oko Rusije i Kosova“. O eventualnoj smeni ministra privrede Radeta Baste „Obezbeđenje isteralo Bastine ljude i promenilo sve brave“.

POLITIKA – List piše o ukidanju pritvora kosovskim policajcima „‘Zalutali’ policajci vraćeni u Prištinu“. O opoziciji „Lazović i Ćuta preuzeli opozicioni barjak“.

SRPSKI TELEGRAF – O dešavanjima u Rusiji nakon pokušaja puča „Putin krenuo u lov na izdajnike“.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com