U trendu

Naslovne strane za utorak 5. mart

Na naslovnim stranama izdanja za utorak, 5. mart, dnevne novine pišu o beogradskim izborima, poskupljenju usluga mobilnih operatora i o drugim temama.

ALO – Pod naslovom „Ujedinila ih mržnja prema Vučiću“ list piše da je opozicija dobila podršku od svih koji ne misle dobro Srbiji.

BLIC – Beograd opet izlazi na birališta: „Izbori ko će s kim, ali i kada“. Anđela Jovanović odbila da glumi sa Branislavom Lečićem, on je tužio: „Neću u isti kadar s tim čovekom“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Imamo većinu, ime madatara za desetak dana“ – delegacija Srpske napredne stranke bila na konsultacijama kod predsednika Aleksandra Vučića.

DANAS – O poskupljenjima usluga mobilne telefonije: „U klopci ‘kartelskih dogovora’ operatera“. „Pevač koji je postao državni neprijatelj“ – o Mlanu Topaloviću koga je pominjao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

NOVA – Odluka tužilaštva o saobraćajnom udesu: „Bez optužnice protiv Vučičevog kuma, odgovara samo prekršajno“. Kako će nastupati opozicija u Beogradu: „Jedni za široki front, drugi za dve liste“.

INFORMER – „Đilasovci neće na izbore da im ne propadnu odmori“ o datumu održavanja beogradskih izbora. „Islamista napao Vučića“ o analitičaru koji je uporedio predsednika Srbije sa „najgorim diktatorima“.

KURIR – „Glasanje za Beograd u atmosferi referenduma“, s jedne strane Pokret za narod i državu, a s druge lista Srbija protiv nasilja.

POLITIKA – Intervju predsednika Saveza vojvođanskih Mađara Balinta Pastora: „Za čvsto partnerstvo sa SNS-om i Fidesom“.

SRPSKI TELEGRAF – „Bajden šalje NATO u Ukrajinu“ o spremanju najvećeg rata dosad.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar