U trendu

Novo lice Srbije: Ovaj režim mora biti poslat u istoriju

Stranka Novo lice Srbije koja je deo liste „Srbija protiv nasilja“ usvojila je danas program i statut, izabrala stranačko rukovodstvo i usvojila deklaraciju pod nazivom „Srbija zaslužuje bolje“.

Predsednik stranke Miloš Parandilović rekao je na prvoj izbornoj skupštini da su Novo lice Srbije pre godinu dana „formirali ljudi koji su u nemogućim uslovima pokazali hrabrost i volju da se bore protiv kartela Aleksandra Vučića, verujući u bolju i pravedniju Srbiju.

„Sa uverenjem da Srbija zaslužuje bolje od naprednih pljačkaša u odelima krenuli smo u borbu za povratak države koja nam je oteta. Našu zemlju danas vode lažne patriote koje su Srbe na Kosovu ostavili na milost i nemolost Aljbinu Kurtiju i Milanu Radoičiću“, izjavio je Parandilović i dodao da 17. decembra ovaj režim mora biti poslat u istoriju.

Kako je saopšteno, za jednog od potpredsednika izabran je i Ivan Matović, predsednik udruženja Starosedeoca iz Kraljeva i najozbiljniji kandidat za gradonačelnika tog grada nakon smene naprednjačke vlasti.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar