U trendu

Obradović: Aposlutno neprihvatljivo da Tepić bude na čelu Anketnog odbora

Predsednik Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić „simbol političara koji je bio na vlasti i promenio više stranaka“ i da je „apsolutno neprihvatljivo“ da ona bude na čelu skupštinskog Anketnog odbora za utvrđivanje činjenica o dva masovna ubistva u Srbiji početkom maja.

Obradović je u pisanoj izjavi ocenio da Tepić može postati predsednica tog odbora „glasovima vladajuće većine“ što bi po njegovim rečima, „po ko zna koji put potvrdilo da između, uprkos svim javnim prozivkama, i dalje funkcioniše komunikacija i saradnja a sve u cilju da se marginalizuje patriotska opozicija“.

„Da li smo se 10 godina borili protiv ovog lopovskog i izdajničkog režima da bi na vlast zaseli Marinika, Zorana, Šormaz i Basta? Srpski pokret Dveri je opozicija ovoj vlasti, ali nismo za povratak na bivši režim“, naveo je Obradović.

Dodao je da Dveri „neće dozvoliti“ da se u Srbiji dogodi „crnogorski slučaj u kome su Srbi i patriote dali presudan doprinos smeni kriminalnog režima Mila Đukanovića, a onda im je zabranjeno učešće u vladi po nalogu zapadnih ambasadora“.

„Koliko je važno da Vučić padne sa vlasti, i to što pre, toliko je bitno i ko će doći posle njega, a to ne bi smeli biti oni koji su već bili na vlasti. O tome treba da odluče građani Srbije, a ne (ambasador) Hil“, naveo je lider Dveri.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar