U trendu

Pavlović (Narodni pokret Srbije): Odbijamo Šapićev poziv na razgovor o saradnji u Beogradu

Kandidat za odbornika liste „Srbija protiv nasilja“ i potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović izjavio je danas da je ta stranka odbila poziv predsednika Privremenog organa Beograda Aleksandra Šapića na razgovor o saradnji.

U saopštenju te stranke navodi se da je Pavlović izjavio da o formiranju vlasti u prestonici nema pravo i legitimitet da pregovora onaj ko je „organizovao izbornu krađu“ i ko na tim izborima nije dobio podršku građana.

Dodaje se da će Narodni pokret Srbije nastaviti da se bori za pravdu, demokratiju i izbornu volju građana Beograda, odnosno „za sve što je nespojivo sa Šapićem i Srpskom naprednom strankom“.

„Podsećamo da je aktuelni režim urušio vladavinu prava upravo u Beogradu 2016. godine u Hercegovačkoj ulici, kao i da Aleksandar Šapić nije dostojan funkcije gradonačelnika Beograda, jer su njegovu karijeru obeležili nepoštovanje zakona i odsustvo moralnih skrupula“, stoji u saopštenju.

Navodi se i da Šapićevu karijeru prate brojne afere, „od zloupotrebe uticaja za izgradnju objekata na Bežanijskoj kosi, preko nuđenja mita predstavnicima firme Kentkart, do najskorije krađe izbora“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar