U trendu

Policija uhapsila osobu koja je podmetnula požar u jednom lokalu u Zubinom Potoku

U Zubinom Potoku, na severu Kosovu, je uhapšena osoba koja je podmetnula požar u jednom lokalu, saopšteno je iz Kosovske policije.

U saopštenju se navodi da su požar sinoć prvo primetili pripadnici policije koji obezbeđuju zgradu opštine, kao i da je pričinjena materijalna štete ali i da nije bilo povređenih.

Prema prvim informacijama, preliminarnim policijskim uviđajima i dokazima koje je policija pronašla na licu mesta, sumnja se da je požar izazvan namerno.

Posle ponoći policija je uspela da identifikuje i uhapsi osumnjičenog koji je pokušao da zapali i privatnu kuću vlasnika tog lokala.

Kod uhapšenog je pronađena plastična boca napunjena benzinom modifikovanim kao molotovljev koktel, dok je u kući osumnjičenog pronađena i oduzeta radio veza, vojna uniforma, dve neprobojne ploče, par trenerki sa mrljama od krvi, kao i 22 mašine za kriptovalute.

Sumnja se da je osumnjičeni probao da uništi imovinu porodice svoje supruge, kao rezultat ranijeg spora nakon kojeg je ona napustila kuću i otišla da živi kod svoje porodice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar